onsdag 9. september 2009

Dagens drama

9. september 2009
Hei:)
Idag har skoledagen for det meste dreid seg om dress code'n og det at man må ha en spesiell størrelse på vesken her. Regelen er at man ikke har lov til å bære rundt på en ryggsekk/bag/veske osv som har nok plass til å ha en notatbok i seg. Spørr dere meg er dette en usansynlig dum regel, men safety first, eh? Grunnen til at denne regelen i det hele og det store finnes er at man kan bære rundt på våpen/bomber/narkotika i en veske. Man kan nemlig ikke ha dette i en liten veske, i lommene på en stor hettegenser osv?! Ja. Uansett. Halvparten av alle jentene på John Marshall High School ble sendt på kontoret med sine for store vesker, og mange ble kjeftet huden full, pga en for stor veske? Lærerne burde jammen være glad de veskene ikke ble brukt til det de fryktet, nemlig våpen og bomber, da hadde nemlig hele skola gått i luften idag.

Hele dagen dreide seg om dette veske problemet. I civics klassen måtte læreren hente inn han som har anavaret for disiplin på skola for å ha en debatt med han om vesken og hvorfor man ikke kunne ha den og den og hvorfor de ikke hadde gitt beskjed om veskestørrelsen før skoleåret, med tanke på at flere hadde kjøpt en veske til skolebruk (I paid 400 bucks for this you know, and I got it for school). Enden på hele veskevisa ble at rektoren personlig gikk rundt i alle klasserommene på slutten av dagen med en box og målte, hvis veska hadde plass i boksen var den ikke for stor. Og nei, dette var ikke en spøk.

Kan noen sende meg et bilde av et typisk klasserom i Norge? Gjerne et klasserom der klassen har gym. Kan bare si dere en ting, og det er at lærerne på skola her hadde fått dødsangst, de hadde vært overbevist om at dommedag var kommet, for så mange potensielle selvmordsbombere og mulige skjulesteder for våpen har de vel aldri sett før. En ting til om veskene. De er ikke forbudt før og etter skolen (når alle er ute i gangene, vet dere?!) Man kan forresten ha den store veska si i skapet, så lenge man ikke bærer den rundt. Personlig tror jeg lærerne er mest redd for å få seg en på tygga av ei svær veske, menmen. Morsomt er det synes nå jeg!

Ellers har ikke dagen innbragt så veldig mye spesielt. Som sagt, skoledagen dreide seg om vesker fra a til z. Ellers var det nok en cross country trening, vi jogga på en asfalt vei midt i solsteika, trodde jeg skulle besvime mer enn engang, er ikke vant med den varmen!

Resten av dagen har gått med til lekse, msn, middag, dusjing og snakking. Forresten, telefonsvareren skremte livet av meg. Hørte på musikk, så jeg hørte ikke telefonen, men akkurat da jeg bytta sang slo den seg på, og jeg hører stemmer i stua? Scaryyyyy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar