mandag 4. mai 2009

Stress !

4. mai 2009

Da var den nye uka begynt. Høh.. Hele søndagen gikk med til rydding / vasking og surmuling! Gikk også en tur med Thea, og kjefta på alt og alle, stakkars Thea må jo nesten tro jeg er sur på henne.

Idag begynte dagen egentlig helt ok. Spiste 2 frokoster. En hjemme og en på skola. Russetida er jo begynt for fult nå, og hele skolen krydde av rødkledde, blåkledde og svartkledde russ. Kjenner jeg får vårfølelse av det, men samtidig er det jo litt skummelt da. Har fått et russekort faktisk : D Fra Elise. Hun bestemte seg også for å bite meg i leggen (siden hun ikke fikk tegne bart).. Neste uke kommer til å bli en helvetesuke! Mandag: matteprøve Tirsdag: Muligens naturfagsprøve Onsdag: Muligens naturfagsprøve + teoretisk gymprøve Torsdag: Skriftlig eksamen trekkes. Fredag: Samfunnsfagprøve. Æ kjenn æ får høyt blodtrykk !

Dagen har ellers gått med på slasking, kjefting ang. nevnte samfunnsfagprøve, øving til teoretisk gymprøve, og soling (i solarium). Skreiv faktisk ikke mindre enn 9 sider notater (for hånd), på begge sidene av arket. Føler at det kommer til å gå helt ok. MEN de andre prøvene.. høhø. Og hvis jeg kommer opp i skriftlig eksamen.. Nervevrak incoming - looover!


Har fått fregna! Av solariumet, jippi!! Er ikke lenge igjen til sommerferien, nøyaktig maks 30 skoledager og 45 dager (med helger og fridager osv). Nå er det definitivt ikke lenge til sommer'n kommer. Det blir så brabra! Wuhu! KYPROS! USA! MYRTLE BEACH! æ bare nevn det ( for 1005gang).

Fikk tilbake nynorsktentamen og spanskinnlevering, rimelig fornøyd: )


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar