tirsdag 29. juni 2010

Rhodos del 1

29. juni 2010

Heisann! Nå har jeg og Thea endelig kommet oss til Rhodos etter mye venting og en lang reise. Flyturene og alt sånt gikk ganske så bra, vi spiste på Pizza Hut på Gardermoen, og ellers så vi film og tjilla:)

Etter over 6 timer med venting på Gardermoen var vi endelig på flyet til Rhodos. Jeg sov meg gjennom turbulens og kapteinens vitser. Thea hadde ingen å holde i hånden. Stakkars. Vel framme på Rhodos fikk vi koffertene våre og fant fram til bussen vår som skulle ta oss fram til hotellet. Etter så lang tid med reising og venting var vi veldig glade for at hotellrommet og senga ikke var langt unna. Men den gang ei. Da vi kom til hotellet var det helt mørkt og ingen der. Vi måtte vente utenfor i over 2 timer, og ingen nødnumre virket. Etter å ha sittet utenfor hotellet fra kl 5 til kl 7:15 kom en gresk, gammel dame som ikke kunne engelsk og ga oss nøklene til hotellrommet.

Vi sov på hotellet i 3 timer før vi gikk på butikken, kjøpte lunsj, spiste lunsj og etter det fant vi veien til solsengene. Ellers brukte vi dagen til å sole oss og litt bading. På kvelden gikk vi ned til sentrum av Kremasti for å finne stranda, noe vi ikke gjorde. Vi spiste god mat på en restaurant ved navn Romeo. Ble grillspyd på både meg og Thea. Etter det satt vi litt nede i resepsjonen. Nå er det tid for å ta en tidlig kveld.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar