lørdag 30. januar 2010

spagetti dinner + pre ovac

29. januar 2010
Idag var det fredag og den siste skoledagen i uka. Herlig:) Hadde trening, og etter treninga hadde vi spagetti dinner. Nesten hele laget spiste spagetti og sånt, også hadde jentene pre-ovac hos den ene kapteinen. Vi lagde "ovac-sløyfer" og eksempler på sløyfer til andre stevner og sånt.
sløyfelaging. legg merke til burger king kronene
kristine, katie, haley, moriah, june på spagetti dinner

god stemning på spagetti dinner

Mens vi lagde sløyfer og sånt bestemte noen av jentene seg for å dra ned på walmart å kjøpe ting for å lage plakater og sånt til battle of america. da de kom tilbake hadde de i tillegg med seg massevis av burger king kroner. de hadde fått sikkert 40 stk som skal brukes på tirsdagen. Ashley fortalte hva hun gjorde og sa. hun bare gikk inn på burger king helt alene, går fram til disken og sier "well, i'm not gonna lie to you. we have an norwegian foreign exchange student on the swim team, and she is going to swim in the battle of america. since norway have a monarchy so we need some crowns". word.

Ellers har jeg hatt det gøy med sløyfa mi. OVAC-sløyfa. Noen av dere er jo litt interesserte i mote og klær og sånt her i statene, og vet ikke om dette er en til west virginia ting, men har prøvd å fikse håret sånn som de fleste andre på skola har det. Hadde mye gøy med å sette det opp iallefall:)



Så det er altså veldig typisk amerikansk i mine øyne:)

Imorgen er det OVAC, er passelig nervøs. Bussen går klokken 7:30, og ønsk meg lykke til.

Q: Hva synes du om sløyfa+håret?

3 kommentarer:

  1. Det var både rart og litt kult :D Har aldri sett noe sånt i Norge i alle fall! Du ble forresten kjempefin på håret etter du klippet deg ;P (du hadde fint hår før også da, men ja=)

    SvarSlett
  2. kul sløyfe. hehe,lykke t på tirsdagen da.

    SvarSlett
  3. Lise Marie: Har heller ikke sett noe sånt i Norge, men her gjør liksom ALLE det.Vet ikke om det er West Virginia eller USA, men er uansett annerledes! Tusen takk:)

    Anonym: Tusen takk:)

    SvarSlett