fredag 26. mars 2010

25. mars 2010
Idag vaakna jeg rundt 6 tida, og fikk ikke til aa sove mer. Var vel passelig gira siden det var foerste dag paa Hawaii! Vi var paa en saann tur rundt hele denne oeya idag, vi stoppa paa itt forskjellige steder og tok bilder osv, vi hadde ogsaa et lengre stopp paa ei strand der det ble tid til soling og bading, ellers saa har vi sett baade ananas-planter, vaert paa Sunset Beach (veldig kjent for gooode surfeforhold), vi stoppa i enn sjarmerende liten hippie-surfe by med massevis av folk som gikk aa baerte rundt paa surfebrettene sine og saant, og vi kjoerte forbi flere andre kjente strender som har vaert med i forskjellige filmer og saant. Har bare en ting aa si om Hawaiii og det er at det er veeeldig fint her, og veldig varmt og laid back.






Ble forresten solbrent idag, saa det var jo kult. Hehe. Gleder meg til aa sove inatt. Imorgen skal vi gaa tur opp paa Diamond Head som er et fjell her paa Hawaii med utsikt over saa godt som hele oeya, saa forhaapentligvis blir det mange flotte bilder imorgen! Vi spiste paa Hard Rock Cafe idag, saa fikk kjoept meg Honolulu tskjorte. Forresten mamma og pappa : Har funnnet ut hvor jeg vil gaa paa college : )))) (Hint: ALOHA).






Her er forresten Hawaiisangen:






Just hang loose - Just have fun
Sipping on a drink - lying in the sun
Don't try to fiight it - There ain't no use
Cuz when you're in Hawaii, you should just hang loose






Legger ut litt bilder, ogsaa kan det jo hende at det kommer mer detaljer senere..
















Resten av bildan vil ikke lastes opp akkurat naa, og maa gaa til frokost : )

4 kommentarer:

  1. Hello sunshine. Det ser ut som at Hawaii e tingen. Det må vær heilt uvirkelig å våkne opp om morran å vite at tja så va det ennu en ny dag her på Hawaii. Kos dokker.
    Klem fra oss.

    SvarSlett
  2. I woke up this morning. It was quite cool and frosty. And I said to myself. Poor June; She has to endure the harsh climate of Hawaii.
    Your Bestest Bud BIGGEN!

    SvarSlett
  3. bare lura, kem e det du e på tur me? aspect folk?
    æ har vært i rondane på skitur. kom hjæm i dag tidli.
    odis

    SvarSlett
  4. Mamma og pappa: Hawaii var helt fantastisk, har faktisk ikke ord for å beskrive Hawaii, man må liksom dra dit å oppleve det selv!

    Doug: HAHA! I survived?

    Oda: Va med andre utvekslingsstudenta, reiste med et slags reisebyrå som hete explore america, det har spesialiert sæ på å lag tura for utvekslingsstudenta til forskjellige steda i usa.

    SvarSlett